maandag 22 december 2008

Mensen en materialen een tweede kans: meubels met een verhaal


Kijk voor onze nieuwe website op:

http://www.coopfurniturecollective.com/

COOP Furniture Collective is een bijzonder meubelbedrijf.

Bijzonder in wát ze maken en bijzonder in hóe ze dat doen.

De meubels van COOP Furniture Collective zijn stuk voor stuk uniek. Ze vertellen allemaal een ander verhaal. Het verhaal van het zorgvuldig geselecteerde sloophout, bijvoorbeeld uit het plafond van een kerkje in Roemenië of een afgedankte sporthalvloer. En het verhaal van de mensen die we hebben opgeleid en die nu zelf op ambachtelijke wijze de meubels vervaardigen en die zonder COOP Furniture Collective geen kans zouden hebben op een betaalde baan. Het verhaal van mensen die -terecht- trots zijn op wat ze maken.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker als beslissingscrterium bij de aanschaf van producten en klanten betalen graag voor een uniek meubel. De tijd van iedereen dezelfde kast van IKEA ligt achter ons. We willen ambachtelijk vervaardigde spullen. We willen meubels met een verhaal. Een verhaal dat ons verbindt met het net aangeschafte meubel, een verhaal dat we er graag bij vertellen. Én dat onze toehoorders nieuwsgierig maakt naar COOP Furniture Collective.

Op deze 'website' vind je verhalen en achtergronden over ons bedrijf. Je vindt er inspiratie door te kijken naar de vele foto's van producten die we hebben gepubliceerd. Het biedt je de mogelijkheid om zelf na te denken over hoe mooi een meubel van COOP Furniture Collective bij jou in het interieur zou passen.

Er komen helaas steeds meer kopieën op de markt. Geen echt sloophout of gewoon snelle handel zonder oog voor de achtergronden van ons unieke concept. Kijk daarom voor de echte kasten van COOP Furniture Collective naar ons brandmerk. Dan weet je zeker dat het meubel ook is gemaakt door mensen die een nieuwe kans hebben aangepakt. Meubels van COOP Furniture Collective leveren dus voor iedereen meer op.

1 opmerking:

Anoniem zei

Office Products and Furniture Dealers Association has released a new Dealer Financial Comparison Benchmarking Guide. The results of the study are based on the responses of 137 participating dealers who provided operating results from the 2001 calendar year.By using the Guide as a benchmarking tool.