dinsdag 16 december 2008

Pratice what you preach









Sloophout meubels blijven natuurlijk een apart en uniek product. Zeker op de manier waarop ze bij COOP Furniture Collective tot stand komen. We hebben om succesvol te zijn natuurlijk ook bedrijven nodig die onze meubels in hun kantoor willen integreren. Sloophouten meubels passen prima in een ontvangst-, vergader of directiekamer.

De bureaus van onze kantoorlijn zijn in hoogte verstelbaar en voldoen dus aan de ARBO-norm.

Het groene imago van bedrijven kan door het toepassen van kantoormeubilair van COOP Furniture Collective effectief worden onderbouwd. Zeker voor bedrijven en overeidsafdelingen die zich bezig houden met afvalverwerking en recycling of bedrijven die zich richten op het 'cradle-to-cradle' concept voegen meubels van sloophout de daad bij het woord.

Praktisch gezien zijn er dus alleen maar uitdagingen en geen belemmeringen. Je hebt natuurlijk naast de nodige portie fantasie en creativiteit als bedrijf ook wel wat lef nodig. Je weet je echter wel verzekerd van een spraakmakend (kunst)object in je kantoorpand. Bovendien gaat het inleidende praatje nu eens niet over het weer of de files of andere bla bla, maar wat je vindt van de inrichting of over de herkomst van het kantoorinterieur.

Wij vroegen bedrijven ons foto's sturen van hun kantooromgeving waarin onze meubels een mooi plaatsje hebben gekregen. Dit levert deze 'bloemlezing' aan inkijkjes op ter inspiratie voor anderen.Heb je ook een kast van COOP Furniture Collective? Stuur ons dan een leuke foto dan zetten wij die op deze website.

wim@furniturecollective.com

Geen opmerkingen: